anda kenal!


Kenal tak siapa diorang ni!Huurrrrmmmmm...ak rase ramai yang tak kenal diorang nihkan!diorang ni pelakon cina.Remaja sekarang ni da tak layan da citer cina nih, baik tengok citer koreakan hehe...ak tak penah terpikir nak google pasal diorang ni, sampai la satu hari sepupu ak upload gambar diorang dalam fesbuk dia. barulah ak stat google siapalah diorang ni.
mereka ni sebenarnya pelakon kanak-kanak cina dulu yang sangat "adorable".citer yang diorang berlakon bersama citer "Shaolin popey".


ni la diorang tem kecik.chomel tak? yang sebelah kiri tu Shi Xiao Long dan sebelah tu namanya Kuk Sio Man. dah la chomel, pandai berlakon, pandai kungfu plak tuh!





Skang nih Shi Xiao Long ni masih lagi berlakon tapi Kuk Sio Man ni dengar kata da lama benti berlakon.


Shi Xiao Long


Kuk Sio Man. Sama tak?




antara movies yang diorang penah berlakon bersama.


Last info: Shi Xiao Long berlakon dalam citer Ip Man2.

2 comments:

  1. owhh !! dak2 yg sgt comel knn.. lme dh x tgk cite dine nie .. besa dah .. yg sorg tuh muke hensem skrg ... i like :D

    ReplyDelete
  2. tau xpe..masa kecik muka garang gler da besa chomel sgt!

    ReplyDelete