no more Buy More! no more Chuck!

                  
oh tidak! Chuck akhirnya mengakhiri seasonnya. No more sarah, no more chuck, yang penting sekali no more JOHN CASEY!wawawaawa(nangis golek-golek).Dulu ak slalu tgk tajuk citer nih tp xingin pon nk tgk sbb tajuk die tak menarik langsung!Chuck!ak duk pikir la chuck tu hapa, rupanya nama orang!ak xtau la berapa ramai orang yang suka tgk citer nih,sbb ak tnye kawan2 ak ramai yang tak minat ngan citer chuck ni cuma ak ngan kawan ak amy je yang minat!kitorang suka tgk citer ni ulang2.haha...
meh ak citer skit pasal chuck.


                                          
Chuck ni sebenarnya hanyalah insan biasa yang tinggal bersama kakak dan abang iparnya di sebuah aparment dan  berkerja sebagai "computer expert" at California Buy More. chuck ni xde kena mengena pon dalam bidang spy ni sampai la satu hari kawan kolej dia yang penah khianat dia dulu hantar satu email. sejak tu la bermulanya episod "chuck as a spy", email yang Chuck dpt tu dikenali sebagai "The Intersect". Chuck ad 2 orang penjaga, "Sarah Walker and John casey".kawan baik Chuck, Morgan Grimes. citer dia panjang tp ak mati akal nak susun ayat. Maklumat lanjut, tanya la "mr google".




    
dalam banyak-banyak watak dalam citer ni,ak paling minat giler dengan watak "John Casey".sebab apa ak suka giler ngan John Casey nih! Sebab sume ciri-ciri lelaki idaman ak ad kt John casey.hahaha...da la tough,adorable,cute,sweet,sangat sukakan crown vic.....ap lg yek!sape tgk citer ni die tau la perangai john casey.
tapi ending die ak x bape puas hati skit. lagipun season 5 ad 13 episod jew.rase cam xcukup je. ak rasa diorang pun sebenarnya da xde idea nk wat citer! xpela! janji ak enjoy tgk citer Chuck ni.












p/s;sambil menaip,sambil tengok cerita Chuck!

No comments:

Post a Comment